لواشک زرد آلو، یکی از محبوب ترین تنقلات و خوراکی های لذیذ ایرانی است. لواشک زردآلو برخلاف باقی لواشک ها طعمی ملس و شیرین دارد؛ به همین دلیل کسانی که از ترشی زیاد لواشک ها خوششان نمی آید، از لواشک زردآلو لذت می برند.
همچنین لواشک زردآلو کالری کمی دارد و برای کسانی که به دنبال تنقلات کم کالری هستند بسیار مناسب است. برای دیدن اطلاعات بیشتر در مورد زرد آلو و مربای آن اینجا کلیک کنید.
لواشک زرد آلو، جزو محبوبترین و شیرینترین انواع لواشکهاست. این خوراکی شیرین و خوشمزه، نه تنها بین کودکان بلکه در بین بزرگان نیز طرفداران بیشماری دارد.
اما بهتر است که لواشک های صنعتی و سوپرمارکتی را مصرف نکنید زیرا برای سلامت بدن به شدت مضر هستند. لواشک های صنعتی حاوی مقدار زیادی مواد نگهدارنده و طعم دهنده های مضر شیمیایی هستند. سعی کنید که لواشک را خودتان در منزل تهیه کنید تا هم لواشک های خوشمزه داشته باشید هم از سلامت آن مطمئن شوید.
اما اگر برایتان مقدور نیست که در منزل لواشک درست کنید، می توانید لواشک های طبیعی و خانگی ژیوانا را تهیه کنید.
تمامی محصولات ژیوانا کاملا ارگانیک و سالم و بدون مواد نگهدارنده هستند و شما می توانید با اطمینان کامل از سلامتی محصول، لواشک را خریداری کنید.
در ادامه طرز تهیه لواشک زردآلو خانگی را به طور مفصل برای شما توضیح می دهیم.
با ما همراه باشید.
زردآلو: دو کیلو
آب: نصف لیوان
نمک و شکر: به مقدار لازم
در ادامه مراحل تهیه لواشک زردآلو به طور مفصل و ساده بیان می کنیم:
1) مرحله اول: شستن زردآلوها
اولین قدم، شستشوی دقیق و تمیز زردآلوها است. پس از شستشو، هستههای آنها را با دقت جدا کنید. اگرچه میتوانید زردآلو ها را با هسته بپزید، اما با این کار باعث می شود که مجبور شوید زردآلو های پخته را از صافی عبور دهید و صافشان کنید.
بنابراین، بهتر است از ابتدا هسته ها را جدا کنید.
2) مرحله دوم: آمادهسازی میوهها
بعد از جدا کردن هستههای زردآلو، تمام میوههای بدون هسته را در قابلمه قرار داده و نصف لیوان آب را اضافه کنید. با توجه به اینکه میوهها به طور طبیعی آبدار هستند، این مقدار آب کافی است. قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و اجازه دهید آرامآرام شروع به جوشیدن کند و میوهها آب بیاندازند.
3) مرحله سوم: پخت میوهها
در این مرحله، میوه ها اب می اندازند.
باید صبر کنید که میوهها کاملاً پخته شوند.
برای اینکه متوجه شوید میوه ها کاملا پخته اند یا خیر ، با قاشق میوه ها را فشار دهید ؛ اگر له شدند یعنی کاملا پخته شده اند و آماده اند.
4) مرحله چهارم: جدا کردن گوشت میوهها
حالا نوبت به رد کردن گوشت میوهها از صافی رسیده است. بهترین کار این است که اندکی صبر کنید تا میوههای پخته شده کمی خنک شوند و سپس با استفاده از صافی برای جدا کردن گوشت میوهها اقدام کنید.
اینکار باعث می شود که پوست زبر میوه وارد لواشک نشود.
5) مرحله پنجم: آمادهسازی مایه
پس از جدا کردن تمام گوشت میوهها از صافی، آن را کنار بگذارید و مایه به دست آمده را دوباره در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
اگر تمایل دارید به لواشک خود نمک یا شکر اضافه کنید، این مرحله بهترین زمان برای این کار است. بعد از اضافه کردن نمک و شکر، اجازه دهید تا آب اضافی تبخیر شود و مایه غلیظ تر شود. البته باید توجه داشت که زردآلو به اندازه ی کافی شیرین است و ممکن است نیازی به افزودن نمک یا شکر نداشته باشد.
6) مرحله ششم
هنگامی که مواد شما روی حرارت است، بهتر است هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی احساس کردید مواد به غلظت مورد نظر رسیده است، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
7) مرحله هفتم: خشک کردن لواشک
در این مرحله، سینیهای مورد نظر را با یک نایلون ضخیم پوشانده و مایه لواشک را به طور یکنواخت داخل سینیها بریزید. سپس سینیهای لواشک را در مقابل آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند. ضخامت لواشک و شدت تابش نور آفتاب و گرمی هوا تأثیر زیادی بر زمان خشک شدن دارند، اما به طور کلی این فرایند دو الی سه روز طول میکشد.
-مواد را بهطور نازک و یکسان پخش کنید تا بهسرعت خشک شوند و کپک نزنند. این کار باعث میشود لواشکها به زودی آماده شوند و از بروز مشکلاتی مانند کپک زدگی جلوگیری شود.
-بعد از خشک شدن، لواشکها را به سایز مورد نظر برش دهید و سرو کنید. این کار باعث میشود لواشکها به شکل زیبا و منظم ظاهر شوند و آماده مصرف باشند.
-طعم لواشک را با افزودن کمی نمک و شکر به سلیقه خودتان متعادل کنید. این کار باعث میشود طعم لواشک همواره جذاب و متناسب با دلچسبی شما باشد، بدون اینکه خیلی شیرین یا خیلی شور شود.
- اگر طعم لواشکتان را ملستر دوست دارید، از میوههای ترش مانند آلو و آلبالو هم استفاده کنید.
- غلظت مایه لواشک باید به اندازهای باشد که بتوانید به راحتی آن را در سینی پخش کنید، بدون اینکه خیلی ضخیم یا نازک باشد.
- حواستان باشد که در ابتدا پس از ریختن مواد در سینی، حتماً آن را با تور بپوشانید سپس آن را زیر آفتاب قرار دهید، زیرا ممکن است حشرات وارد لواشک شوند و آن را آلوده کنند.
- برای خشک کردن لواشک، سینیهای فلزی بهتر از سینیهای پلاستیکی هستند، زیرا بیشتر گرما را جذب میکنند و فرایند خشک شدن سریعتر انجام میشود.
ژیوانا یک شرکت تولید محصولات غذایی طبیعی و خانگی است. میوه ها و محصولات ژیوانا از باغات کردستان تهیه می شوند، این میوه ها کاملا ارگانیک هستند و هیچ گونه کود و مواد شیمیایی ندارند.
با محصولات بینظیر ژیوانا می توانید طعم واقعی غذاها و میوه ها را حس کنید.
با خرید محصولات طبیعی و با کیفیت ژیوانا، به سلامتی خود اهمیت بدهید.
تمامی محصولات ژیوانا با دقت و استانداردهای بالایی تولید میشوند تا شما تنها به بهترینها دسترسی داشته باشید.
جهت سفارش محصول می توانید با شماره زیر تماس بگیرید.
0901 151 0030
© HeshmatiNut.ir. All Rights Reserved. Designed by bp