"این میوه بینظیر حاوی تمامی مواد معدنی ضروری برای حمایت از سلامت بدن میباشد. از فیبر تا ویتامینها، همه چیز در این ترکیب عجیب و غریب یافت میشود. با استفاده از این میوه ی معجزهآسا، میتوانید تنها با یک ماده، به تامین بیشترین نیازهای بدن به مواد مغذی کمک کنید. این ترکیب بینظیر پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و تمامی ویتامینهای مورد نیاز را در خود جای داده است. بنابراین، با هر مقدار مصرف، به بدن خود انرژی فوقالعاده ای می دهید."
"به" یکی از میوههای شگفتانگیز فصل سرد است! شبیه به سیب اما با خواص بیشتر! طعم گسی ویژهای دارد و بسیاری این را در نظر نمیگیرند، اما طرفدارانش میدانند اگر به درستی پخته شود، چه عطر و طعمی خواهد داشت! صبحتان را با یک لقمه مربای به، خامه و نان تازه شروع کنید و از خواص و ویتامینهایش بهرهمند شوید. "به" سرشار از ویتامینهای A و B، املاح، فیبر و تانن است و با تنها ۱۰۰ گرم آن، میتوانید حدود ۵۷ کیلو کالری انرژی به دست آورید. این میوه برای کسانی که میخواهند لاغر شوند بسیار مفید است! پس با ما همراه باشید تا با خواص و مضرات این میوه بیشتر آشنا شوید.
"رازهای شگفتانگیز "به" اصفهان!
"به"، این میوه شگفتانگیز از خانوادهی سیب، علیرغم طعم خوشمزهاش، اکثراً به صورت پخته در مربا و کمپوت در غذاهای متنوعی از جمله خورش و خوراک مصرف میشود. گوشت خشک و کرکی این میوه، یک طعم ترش و معتدل دارد که با پخته شدن، بو و طعمی ناب و دلپذیر میگیرد.
در سرزمینهای دور و نزدیک از فرانسه تا نیوزیلند و ایران، این نوع میوه میروید. اما بهترین "به" ایران در دامنههای اصفهان بدست میآید. نام "سنگه" نیز در برخی نقاط همچون آستارا، لاهیجان و رامسر برای این میوه به کار میرود. اینجا جایی است که "به" به اوج خود رسیده و طعم و عطری فوقالعاده به دنیای ما هدیه میدهد."
"باورتان نمیشود! میوهٔ به دارای خواص فوقالعادهای است که برای هر دو جنس بسیار مفید است. با مصرف این میوه، میتوانید بسیاری از بیماریها و مشکلات را به خوبی رفع کنید. یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این میوه، پرخاصیت بودن تمام اجزای آن است. دانههای به نیز دارای خواص بسیاری هستند و دمنوش به میتواند عوارض سرماخوردگی و بیماریهای عفونی را به شدت کاهش دهد.
این میوه خاصیتهای فراوانی برای سلامتی بدن دارد. یکی از مهمترین ترکیبات آن، آنتیاکسیدان است که از بسیاری از بیماریها جلوگیری میکند. همچنین، این میوه از ابتلا به مشکلات قلب و عروق و انواع مختلف سرطان جلوگیری میکند. معده را نیز حمایت کرده و هضم غذا را راحتتر میکند.
به علاوه، این میوه برای سلامت پوست و مو نیز بسیار موثر است و باعث درخشندگی و سلامت آن میشود . از دورانهای قدیم، مادران باردار برای زیبا کردن جنین از این میوه استفاده میکردند. ماسکها و کرمهای حاوی این میوه علیه آکنه و لکهای پوستی موثر هستند و از خشکی پوست جلوگیری میکنند.
"صبحی شیرین و لذیذ با مربای به!"
مربای به، جواهری از تاریخ غذایی ایران است که در همه نقاط کشورمان مورد پسند و توجه قرار دارد.
در برخی نقاط کهنه و زیبای ایران، مربای به به عنوان یک دسر ارزشمند کنار غذاها قرار میگیرد. این ترکیب منحصر به فرد از طعم و رنگ و مزهی شیرین با ترشی معتدل، تازگی را به سفره ما اضافه میکند.
به همراه نان تازه، این مربای خوشمزه به شما آغازی دلچسب از صبحی پرانرژی میبخشد. این ترکیب لذیذ تا ظهر، انرژی و نشاط را به ارمغان می آورد و همیشه یک انتخاب شیرین برای هر زمان است.
مربای به، یک داستان از سفر در زمان و فضاست. یک دستاورد بیمثال از ارزشها و ذائقههای فرهنگی ایران که باید با مفخرتی به دنیا معرفی شود. این دوست دیرینه و وفادار در تاریخ ماست که همچنان به آغوش ما میآید.
این نوع مربا از دستپختهای دلپذیر ایرانی است که با طعم فراوان و دوستداشتنیاش، جایگاه ویژهای در دل هر ایرانی به خود اختصاص داده است. همانند سایر مرباها، معمولاً به عنوان یک صبحانه خوشمزه مصرف می شود.
فصل پاییز، زمانی که میوهٔ به به وفور در اختیارمان قرار میگیرد، به عنوان بهترین زمان برای تهیهی مربای این میوه ناب، شناخته میشود. اما برای داشتن یک مربا با ماندگاری بالا که حداقل یک سال یا بیشتر هم بتواند باقی بماند، باید نکات خاصی را در طرز تهیهی آن رعایت کنید.
جالب است بدانید که میوهٔ به دارای ظاهری زرد مانند سیب است، اما با تدبیر و دانایی میتوانید مربایی با رنگی قرمز شاداب و جذاب تهیه نمایید. این رنگ زیبا و دلپذیر از هر صبحی یک تجربهٔ لذتبخش میسازد.
• بر روی دسرها جلوهای جدید بیافرینید
مربای به را بر روی دسرهای خامهای بریزید و طعم جدیدی تجربه کنید.
• پنکیکها را با مزهای جدید بپزید
مربا را با آب جوش هم زده و بر روی پنکیک اضافه کنید.
• بستنیای منحصر به فرد را تجربه کنید
بستنی وانیلی آب شده را با مربا مخلوط کنید و در یخچال خنک کرده و نوش جان کنید.
• شکلات را به طعم خاصی بپوشانید
مربا را با شکلات گرم آب شده مخلوط کنید و بر روی دسر یا کیک بریزید.
• بیسکوئیتها را با طعم متفاوت مصرف کنید
به جای مخلوط کردن بیسکوئیت با مربا، آن را به عنوان لایههای میانی استفاده کنید.
• سس سالادتان را ملایم کنید
اضافه کردن مربا به سس سالاد باعث ملایم شدن تندی سرکه میشود.
• شیرینکننده شیرینی با مزه متفاوت
مربا را با آب جوش هم زده و به عنوان شیرینکننده استفاده کنید.
• لعاب جدید بر روی غذاهایتان
به عنوان لعاب روی سینه مرغ بزنید.
• در بین لایههای شیرینیها امتحان کنید
مربای به را به شیرینیهای زنجفیلی خود اضافه کنید.
این روش های مختلف، مربای به را به عنوان یک رفیق کاربردی در آشپزخانه معرفی میکند. این مربا با طعم و تنوعش، همیشه میتواند یک مزه خوشمزه و دلچسب را برای شما فراهم آورد.
خرید آنلاین مربای به خانگی در ژیوانا به یک تجربهی لذت بخش تبدیل میشود. در فروشگاههای ما، دست به انتخاب از میان تنوع بیشتری از محصولات خانگی و خشکبار بزنید. اینجا شما فرصت دارید تا قیمتها را با دقت مقایسه کنید و بهترین محصولات را با بهترین قیمت برگزینید.
تصمیم گیری آسانتر از همیشه است! با استفاده از این روش، به راحتی محصولاتی با کیفیت و مطمئن را برای خود انتخاب کنید. بعد از چندین خرید از ما، مشتری دائمی ما خواهید شد. اینجاست که شما به عنوان یکی از اعضای وفادار خانوادهی ما به ترفندهای خرید آنلاین دست پیدا میکنید.
0 دیدگاه
© HeshmatiNut.ir. All Rights Reserved. Designed by bp