دمنوش به

مقدمه

دمنوش ها (این نوشیدنی‌های گیاهی)، بر خلاف چایی که برای تهیه آن فقط از برگ استفاده می‌شود؛ می‌توانند شامل ساقه، ریشه، دانه، پوست و حتی میوه گیاه باشند. در هر فصل و با رسیدن میوه‌های مخصوص آن فصل، می‌توانید دمنوش های مختلفی تهیه کنید و از آنها لذت ببرید.


«دمنوش به» با طعم و بوی دلپذیرش، یکی از محبوب ترین انواع دمنوش‌های گیاهی است که از دوران‌های قدیم تا به امروز، برای درمان انواع بیماری‌ها به‌کار می‌رود. 

دمنوش به، یک نوشیدنی مناسب برای فصل‌های پاییز و زمستان است که با عطر و بوی دل‌ نشینش، همه را مجذوب خود می کند.

می‌توانید دمنوش به را با هل، سیب یا حتی زعفران هم دم کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. همچنین این دمنوش یکی از بی‌ضررترین دمنوش‌های گیاهی است که می‌توانید میل کنید.

در ادامه، طرز تهیه دمنوش به همراه با نکات اساسی و روش دم کردن آن را برای شما توضیح می دهیم. 


با ما همراه باشید .

معرفی میوه به

میوه به طبیعتی گرم و البته دانه‌هایی سرد دارد، این میوه را می‌توانید به صورت تازه یا پخته مصرف کنید. 

 و از به ‌دانه معمولاً برای درمان خشکی گلو استفاده می‌شود، هنگامی که دانه های به را در آب گرم می گذاریم، پس از مدتی یک ماده ژله ای ایجاد می شود که این ماده ژله ای خاصیت ضدسرفه دارد و برای درمان گلودرد مناسب است.

این میوه حاوی کربوهیدرات و پروتئین، پکتین و فیبر خوراکی، ویتامین‌های( A، B، C )و مواد معدنی از قبیل کلسیم، مس، آهن، منیزیم، فسفر و روی است.

همچنین به یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان های خوراکی است، پس حتما میوه به را در رژیم غذایی خود قرار دهید.


خواص دمنوش به

دمنوش به خواص فوق العاده زیادی برای سلامتی بدن دارد. 

ارزش غذایی یک لیوان دمنوش به ، به شرح زیر است:

- کالری: 52

- چربی: 0 گرم

- پروتئین: 0.3 گرم

- کربوهیدرات: 14 گرم

- فیبر: 1.75 گرم

- ویتامین 15 : C ٪ ارزش روزانه

- ویتامین 1.5: B1 ٪ از ارزش روزانه

- ویتامین 2 :  B6٪ از ارزش روزانه

- مس: 13٪ از ارزش روزانه

- آهن: 3.6٪ از ارزش روزانه

- پتاسیم: 4٪ از ارزش روزانه

- منیزیم: 2٪ از ارزش روزانه

بنابراین با نوشیدن یک لیوان از این دمنوش در روز، زندگی سالم تری خواهید داشت.

در ادامه برخی از خواص دمنوش به را برایتان توضیح می دهیم.

• دمنوش به برای رفع مشکلات گوارشی بسیار مناسب است. این میوه شگفت‌انگیز از گذشته تا به امروز، به عنوان یک درمان طبیعی برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش مورد استفاده قرار گرفته است.

تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که دمنوش به، از بافت روده در برابر التهاب‌های ناشی از بیماری‌های التهابی روده مانند بیماری کولیت اولسراتیو (IBD) محافظت می‌کند.

همچنین مصرف دمنوش به ، به درمان زخم معده نیز کمک می کند.

 تحقیقات نشان می‌دهد که دمنوش به با کنترل رشد باکتری هلیکوباکتر پیلوری( عامل اصلی زخم معده) ، باعث بهبود بیماری زخم معده می شود.


• آیا می‌دانستید دمنوش به می‌تواند بوی نامطبوع عرق بدن را کاهش دهد؟ 

بله درست است ، مصرف دمنوش به باعث می شود شما دیگر بوی نامطبوع نداشته باشید.

• آزمایشات نشان می‌دهد که دمنوش به می‌تواند به بهبود عملکرد ذهن و افزایش تمرکز کمک کند.

• اگر دچار سردرد شده اید، نوشیدن یک لیوان دمنوش به می تواند به شما کمک کند تا تسکین یابید.

• دمنوش به یکی از بهترین اشتها آور های گیاهی و طبیعی است.

• دمنوش به باعث کاهش کلسترول خون می شود، در نتیجه مصرف دمنوش به می تواند به سلامت قلب کمک کند.

• پتاسیم موجود در این دمنوش می‌تواند فشار خون شما را کاهش دهد. پس برای کاهش خطر بیماری‌های قلبی، حتما روزانه دمنوش به را مصرف کنید.

• دمنوش به، به درمان بیماری‌های مختلفی مانند عفونت‌ روده، سوزش مجاری ادرار و سردردهای مزمن کمک می کند.

عوارض مصرف بیش از حد دمنوش به

دمنوش به، یکی از نوشیدنی های طبیعی است که به حفظ سلامتی بدن کمک زیادی می کند؛ اما مهم است که به استفاده صحیح از آن توجه کنیم. با رعایت دستورالعمل‌ها و استانداردهای مصرف این دمنوش، شما می‌توانید از خطرات احتمالی جلوگیری کنید.


• استفاده منظم و روزانه دمنوش به هیچ گونه خطری برای سلامتی شما ندارد. اما باید به خاطر داشته باشید که مصرف بیش از حد می‌تواند عوارض جدی داشته باشد. پس به مقدار مصرف روزانه و مدت زمان توصیه شده توسط متخصصین توجه کنید.

• به دلیل مزاج گرم دمنوش به، افرادی با مزاج سرد باید مصرف آن را محدود کنند. همچنین استفاده از دانه میوه به در تهیه دمنوش توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند.

• سعی کنید در دوران بارداری دمنوش به مصرف نکنید زیرا باعث سقط جنین می شود. اما اگر تمایل به نوشیدن آن داشتید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

طرز تهیه دمنوش به با به تازه


مراحل تهیه:

1) پاک کردن میوه: 

ابتدا پرزهای روی میوه به را با یک دستمال پاک کنید و سپس میوه را به دقت بشویید.

2) رنده کردن میوه: 

میوه شسته شده را با پوستش رنده کنید. بهتر است از رنده‌ی درشت استفاده کنید تا شکل بهتری داشته باشد.

3) خشک کردن میوه:

 میوه رنده شده را روی یک سینی پهن کرده و اجازه دهید چند روز در هوای آزاد بماند تا مقداری آب آن گرفته شود. نیازی نیست خلال به ها را زیر نور خورشید قرار دهید . 

4) تفت دادن خلال‌ها:

 پس از اینکه خلال به ها خشک شدند، خلال‌های به را درون یک ماهیتابه داغ بریزید و با قاشق به‌طور پیوسته زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت حرارت بگیرند. مراقب باشید که خلال‌ها نسوزند.

5) خنک کردن و خشک کردن:

 پس از پختن، خلال‌ها را خنک کنید و سپس آن‌ها را در یک سینی ریخته و در محیط خانه قرار دهید تا خنک شوند. این فرآیند ممکن است چند روز طول بکشد.

6) نگهداری:

 خلال‌های خشک شده را در یک ظرف شیشه‌ای و دور از رطوبت نگهداری کنید تا بتوانید به مدت طولانی از آن‌ها استفاده کنید.

طرز تهیه دمنوش به با به خشک

- یک قاشق غذاخوری از به خشک شده را به همراه کمی هل و دارچین در یک قوری بریزید.

- یک لیوان آب جوش را به مواد قرار داده شده در قوری اضافه کنید.

- اجازه دهید مواد داخل قوری حدود 20 دقیقه با بخار کتری دم بکشد تا طعم و خواص بهتری بگیرد.

- حالا دمنوش شما آماده است. 

نوش جان

با این روش سریع و آسان، یک فنجان دمنوش به خشک شده را می‌توانید برای سرماخوردگی یا مصرف روزانه خودتان آماده کنید و از مزه آن لذت ببرید.


تمامی محصولات ژیوانا از میوه های کاملا ارگانیک و طبیعی تهیه می شوند، بنابراین می توانید با خیال راحت به خشک شده را از ژیوانا خریداری کنید . 

کلام آخر

ما در این مقاله سعی کرده‌ایم تا مزایا و عوارض دمنوش به را به شما معرفی کنیم و اطلاعات لازم را برای استفاده ایمن از این نوشیدنی ارائه دهیم. در صورتی که سوالی دارید، با ما در این مسیر همراه باشید و در قسمت نظرات از تجربیات خود با ما به اشتراک بگذارید.

همچنین جهت سفارش محصول می توانید اینجا کلیک کنید.

در ادامه نظرات برخی از بزرگان را راجع به میوه به را برایتان آماده کرده ایم:

- به بخورید، چرا که ذهن را تقویت می‌کند، غم و اندوه را می‌‌برد و فرزند را زیبا می‌کند. (پیامبر اكرم(ص))

- در به ویژگی‌ای است که در دیگر میوه‌ها نیست. به ترسو را دلير و شجاع مي‌كند. (امام رضا (ع))

- به معده را نیکو و قلب را محکم و قوی می‌سازد. (امام صادق (ع))




© HeshmatiNut.ir. All Rights Reserved. Designed by bp