آیا می‌توان میوه خشک را جایگزین قند و شیرینی کرد؟

صفحه اصلی مقالات
میوه خشک جایگزین قند و شکر

آیا می‌توان میوه خشک را جایگزین قند و شیرینی کرد؟

میوه خشک جایگزین قند و شیرینی

امروزه بسیاری از مردم به دنبال تصمیمات و اهدافی هستند که زندگی سالم‌تری را تجربه کنند. و یکی از بهترین راه‌ها برای رسیدن به این هدف، استفاده از مواد غذایی طبیعی‌تر در رژیم غذایی است. میوه‌های خشک طبیعی به عنوان راهی عالی برای بهره بردن از طعم شیرینی ، بدون استفاده از شکر سفید فرآوری شده، معرفی می‌شوند.

مقالات علمی نشان می‌دهند که مصرف بیش از حد شکر برای سلامتی مضر است و می‌تواند خطر چاقی، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان را افزایش دهد. در نتیجه، میوه‌های خشک که جایگزین مناسبی برای شیرینی‌های قندی هستند، به عنوان یک گزینه سالم برای رسیدن به سلامت و پیشگیری از بیماری‌های مزمن معرفی می‌شوند.

میوه‌های خشک شده یک میان وعده سالم برای بچه‌ها یا حتی بزرگترها هستند. میوه های خشک تمام خاصیت میوه های تازه را دارند با این تفاوت که آب خود را از دست داده اند.


طبق تحقیقات خوراکی‌هایی با شیرینی‌ها و قندهای بالا که از نظر تغذیه‌ای مضر هستند، عموما مورد علاقه کودکان هستند. نمی‌توان کاملا این خوراکی‌ها را از رژیم کودکان حذف کرد، اما می‌توان میوه‌های خشک شده را به عنوان جایگزینی به جای خوراکی‌های شیرین و قندی در میان وعده غذایی آنها قرار داد. میوه‌های خشک بهترین جایگزین برای قند و شکر در وعده‌های غذایی هستند.

 میوه‌ خشک: جایگزین خوراکی های قندی! 


میوه‌های خشک و آجیل گروه‌های مهمی در رژیم‌های مدیترانه‌ای هستند. در این نوع رژیم از میوه خشک به عنوان قند طبیعی استفاده می کنند.

آجیل و میوه‌های خشک دارای مواد مغذی متنوع و ترکیبات بیولوژیکی مهمی هستند، که ممکن است در کنترل بیماری‌های متابولیک خاص مانند فشار خون و دیابت نوع ۲ نقش داشته باشند. 

برای افرادی که دیابتی هستند، میوه‌های خشک به عنوان جایگزینی برای قند استفاده می‌شوند. نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد که مصرف میوه‌های خشک شده به عنوان جایگزین قند، در طول زمان تاثیر به سزایی در بهبود روند بیماری دیابت دارد.

میوه‌های خشکی که دارای شاخص گلایسمی پایینی هستند، بهترین انتخاب برای افراد دیابتی محسوب می‌شوند. زیرا تأثیر بسیار کمی بر سطح قند خون دارند. میزان افزایش قند خون پس از مصرف یک وعده غذایی، نشان‌دهنده گلایسمی در آن وعده است.

با توجه به اینکه میوه‌های تازه و خشک دارای مقدار زیادی قند طبیعی هستند، محدودیت در مصرف میوه‌های خشک وجود دارد. زیرا هنگام خشک شدن میوه‌ها، رطوبت آن‌ها کاهش می‌یابد و به همین دلیل، تمام قند و کالری در حجم کمتری جمع می‌شود.

در ادامه، لیستی از میوه‌های بدون قند را آورده‌ایم و توضیح داده‌ایم. برای کسب اطلاعات بیشتر، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

 برای داشتن زندگی سالم و خوش‌اندام، از مصرف شکر دوری کنید! 

1) کشمش

اگر به دنبال گزینه‌ای بسیار مغرون به صرفه و پر فایده برای سلامتی خود هستید، کشمش بهترین گزینه برای شما است. این میوه خشک با بالاترین مقدار مواد مغذی در میان انواع خشکبارها قرار دارد. کشمش فواید بی‌نهایتی در دل خود جای داده است. مصرف متعادل کشمش می‌تواند به سلامت قلب، استخوان‌ها، بهبود خلق و خو و حفظ وزن ایده‌آل کمک کند. توجه کنید که باید حتماً از کشمش‌های ارگانیک که زیر نور طبیعی خورشید خشک شده اند استفاده کنید.

کشمش باعث افزایش متابولیسم بدن می شود، در نتیجه مصرف کشمش باعث می شود شما بتوانید وزن ایده آلی داشته باشید. همچنین کشمش به عنوان جایگزینی سالم برای قند، بهترین انتخاب است. پس همیشه کشمش را در کابینت آشپزخانه خود قرار دهید و از آن لذت ببرید. 

2) توت خشک

توت خشک کمترین مقدار قند در بین میوه‌های خشک را دارد. همچنین توت خشک طعم فوق العاده خاص و خوشمزه ای دارد که اکثر مردم آن را دوست دارند.

با تنها یک چهارم فنجان توت خشک، شما می‌توانید تقریباً ۱۳۰ درصد نیاز روزانه خود به ویتامین C را تأمین کنید. علاوه بر این توت خشک، منبع مناسبی از منیزیم، ویتامین‌های گروه B، آهن و پتاسیم محسوب می‌شود. 

توت خشک با کمترین مقدار قند و عملکرد مشابه کشمش، انتخاب ایده‌آلی به عنوان جایگزین قند است. 

3) انجیر خشک

انجیر خشک حاوی ویتامین B6، منیزیم و آهن است. انجیر خشک فواید بسیار بسیار زیادی دارد که مهم ترین آن کمک به رفع یبوست است ؛ زیرا انجیر خشک مقدار زیادی فیبر دارد که باعث از بین رفتن یبوست و رفع نفخ می شود. شاید فکر کنید مقدار کلسیم شیر بیشتر از انجیر خشک باشد ، اما در حقیقت مقدار کلسیم اجیر خشک بیشتر از شیر می باشد.

در نتیجه مصرف روزانه انجیر خشک برای استحکام استخوان‌ها بسیار مفید است. به علاوه، انجیر نسبت به خرما مقدار شکر کمتری را دارد . 

اگر حس کردید که انجیر خشک سفت است و نمی توانید آن را بخوری می‌توانید آن را خیس کنید وسپس نوش جان کنید.

4) زردآلو خشک

زردآلو خشک طعم شیرین و ملسی دارد. همچنین زردآلو خشک غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. این آنتی‌اکسیدان‌ها برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن که مسئول ایجاد استرس اکسیداتیو و حتی سرطان هستند، بسیار حائز اهمیتند.

با توجه به مقدار کم فروکتوز موجود در زردآلو خشک، هضم آن بسیار راحت است. 

در فروشگاه های تجاری، زردآلوهای موجود در فروشگاه‌ها به دلیل داشتن مقدار زیاد کود و مواد دارویی ارزش غذایی کمی دارند. از اینرو، پیدا کردن زردآلوهای بدون مواد نگهدارنده ، گزینه‌ای مطمئن‌تر است. میوه های ژیوانا کاملا ارگانیک و طبیعی هستند و شما می توانید با خیال راحت از سایت ژیوانا میوه ، میوه خشک و یا هر محصول دیگری را خریداری کنید. 


جمع بندی:

میوه‌های خشک، منبعی غنی از ویتامین ها و مواد مغذی  هستند که می‌توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میوه خشک برای حفظ سلامت و تناسب اندام بسیار مفید هستند. یکی از بی شمار مزایای میوه خشک درمان یبوست است؛ فیبر غنی آن‌ها با حذف آب، روده را شل و نرم می‌کند و به سیستم گوارشی کمک می‌کند. همچنین، این میوه‌ها حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و فسفر هستند که به گردش خون کمک می‌کنند.

بنابراین، اگر می‌خواهید یک سبک زندگی سالم داشته باشید، مصرف میوه‌های خشک را جدی بگیرید. 


© HeshmatiNut.ir. All Rights Reserved. Designed by bp